Screenshot-95.jpg

Päivät kuluivat pelkästään töiden ja kotona olon parissa ja eräänä iltana illallisen ääressä Alexia tunsi suurta yksinäisyyttä. Hän oli ystävystynyt työkaverinsa Lorrainen kanssa ja he puhuivat paljon, mutta Lorraine oli kova harrastamaan erilaisia asioita ja oli joka ilta jollain ihme kurssilla, joten he eivät paljoa nähneet. Niilokin oli saanut ylennyksen ja oli jatkuvasti työmatkoilla.Niilo kyllä lähetteli postia ja tekstiviestejä, omaan hassuun tyyliinsä. Alexia mietti haluaisiko Niilo jotain muutakin kuin ystävyyttä, ei hän ainakaan koskaaan ollut elettäkään siihen suuntaan tehnyt. Alexia oli niin miehen kaipuussa, että pelkäsi heittäytyvänsä ensimmäisen vstaantulijan kaulaan.

Screenshot-106.jpg

Alexialla oli pari vapaapäivää edessä ja hän päätti mennä uimaan, koska oli suuri vesipeto. Sunset Valleyssä oli ihana ranta ja joka kesä hän aikalailla asui rannalla, snorklasi, ui ja lukien kirjoja pyyhkeen päällä. Hän rakasti kesää ja lämmintä. Altaaseen tuli myös joku perhe viettämään päiväänsä ja Alexiaa nauratti lasten innostus vedessä. Saisikohan hän koskaan omia lapsia vai menisikö kaikki aika vain töissä. Ylennyksiä oli ho tullut ja Alexia tunsi ansainneensa vähän vapaata.

Screenshot-107.jpg

Yksi perheen lapsista tuli haastamaan Alexian kilpailemaan kumpi pidättäisi veden alla hengitystä pidempään. Hän meni mielellään mukaan leikkiin, mutta antoi lapsen voittaa hänet. Lapsi huuteli heti isälleen "näitkö mä voitin aikuisen".

Screenshot-109.jpg

Heti kilpailun jälkeen lapsien isä tuli roiskuttamaan vettä Alexian päälle ja siitä eurasi varsinainen vesisota ja kaikilla oli hauskaa, oli ehkä hyvä ettei altaassa ollut muita, koska meteli oli aika kova.

Screenshot-113.jpg

Alexia jätti uimalan ja suuntasi yläkertaan, missä oli pieni kuntosali. Jaksankohan enää edes hölkätä, Alexia mietti. Oli kunnosta huolehtiminen unohtunut töiden painamisen vuoksi. Olisi otettva tälläiseen aikaa, muuten ei jaksa kohta enää töitäkään tehdä.

Screenshot-114.jpg

Treenin jälkeen Alexia halusi suihkuun, mutta sinne mennessään hän törmäsi uimassa olleeseen perheenisään. - Hei, nimeni on Pietu Vähälä. Mies esittäytyi flirttailevasti. Alexia meni hämilleen eikä osannut sanoa mitään. - Ai sitä ollaan hiljaisia tyttöjä, mä huomasin kuinka sä katselit mua ja laitoin lapset tuonne saunan puolelle. Voitaisi mennä yhdessä pesee selät? Pietu ehdotteli. - öö, ei kiitos, minulla on jo kiire kotiin. Alexia vastasi kiireellä ja jatkoi matkaansa.

Screenshot-116.jpg

Kotona hän laittoi illallista ja ajatteli karvat pystyssä uimalassa tapahtunutta episodia. Yäk tuollaisia heppuja löytyi näköjään joka paikasta. Toivottavasti en koskaan törmää hänen vaimoonsa, Alexia mietti. 

Screenshot-120.jpg

Seuraavana aamuna Alexia heräsi puhelimensa pärinään. Soittaja oli hänen pomonsa ja pyysi Alexiaa välittömästi hakemaan poliisiasemalta tärkeitä papereita ja viemään ne hänen pöydälleen. Alexiaa harmitti, mutta ei kuitenkaan valittanut pomolleen, että oli hänen vapaansa. Kylpy sai jäädä väliin, kun Alexia lähti hommiin. Alexialle oli jo hienovaraisesti vihjailtu, että hän olisi sopiva ehdokas politiikkaan kunhan motivaatio pysyisi kohdillaan.

Screenshot-98.jpg

Työkeikan jälkeen oli pihalla vastassa kaadettu ja pengottu roskis, ei auttanut kuin alkaa siivoamaan. Alexia kuitenkin vannoi, että tekisi rukkaset siitä pesukarhusta, jos sen kiinni saisi.

Screenshot-61.jpg

Kylpy virkisti mieltä ja kehoa. Alexian menojalkaa vipatti kuitenkin sen verran, ettei rauhoittunut lämpimään kylpyyn, hän halusi tanssimaan ja humaltumaan. Lorraine saisi tänään luvan viettää illan hänen kanssaan, Alexia ajatteli.

Screenshot-102.jpg

- Se on neitiseni nyt niin, että saat esitellä meikäläiselle tämän kylän tanssipaikan. Alexia selitti itsevarmasti puhuessaan Lorrainen kanssa. - Okei eli seiskalta nähdään, selvä. Alexia jatkoi. 

Screenshot-160.jpg

Lorraine odottelikin häntä pubi menox:in edessä. Lorraine selitti ettei Riverwiestä löydy tanssipaikkoja vaan tämä on kylän ainoa baari, mutta kyllä sieltä alkoholia saisi ja tanssilattiakin löytyy. Alexia päätti, että se saisi riittää. 

Screenshot-161.jpg

Baarissa he heti menivät tiskille tilaamaan ja Alexia aloitti flirttailun samantien nuorelle baarimikolle, hän tosin yritti vakuutella innokkaille naisille, että hän piti enemmän miehistä. Hän lupasi kuitenkin pitää huolta, että parivaljakko saisi humaltua. Ystävyksille se riitti.

Screenshot-162.jpg

Alexia bongasi nuoren miehen baarin nurkasta pelaamasta biljardia ja lähti heti esittäytymään. - Hei kukas komistus se täällä luuhaa? Alexia aloitti. Mies katsoi Alexiaa hyvin epäluuloisesti, mutta vastasi. - Minä olen Tom Shallow, emme olekaan tavanneet ennen? - Ei varmasti, kyllä minä sinun naamasi muistaisin, Alexia hihitti. He pääsivät juttelemaan ihan asiallisestikin ja huomasivat loppujenlopuksi, että tykkäsivät samoista asioista.

Screenshot-164.jpg

Alexialta loppui juoma ja häntä alkoi Tomin asiallinen juttelu jo ärsyttää. Ei kuitenkaan kehdannut lähteä Tomin seurasta pois kesken juttelun vaan kuunteli kiltisti loppuun. Eikö tästä kylästä löytyisi miestä hänelle ikinä, kaikki tuntuivat olevan niin nössöjä.

Screenshot-163.jpg

Lorrainekin oli löytänyt seuraa, kun Alexia vilkaisi baaritiskille päin. Hyvä, että hänellä on kivaa. Toisaalta Lorraine oli täältä kotoisin ja tiesi millaisia ihmisiä täällä on. Alexia halusi, että häneltä vietäisiin jalat alta kunnolla.

Screenshot-165.jpg

Tom selitti hänelle jostain ravikisoista ja siloin Alexialle riitti. - Hei jos sä et aio iskeä mua ja viettää kanssani villiä yötä niin näkemiin. Tom jäi paikalleen hieman nolostuneena.

Screenshot-166.jpg

Alexia sen sijaan käveli hakemaan Lorrainen tanssimaan kanssaan, Lorraine oli jo saanut hyvän humalan ja tanssiminen ei pelottanut yhtään.

Screenshot-167.jpg

Kaksikko tanssi koko illan, kunnes Lorraine sanoi, että hänen oli lähdettävä, että jaksaisi huomenna töissä. Alexiaa harmitti, ettei saanut miesvierasta, mutta kiitti Lorrainea seurasta.

Screenshot-124.jpg'

Seuraavan rankan työpäivän jäleen Alexiaa odotti kotona vettä suihkuava allas Onneksi alueella oli pikaputki palvelu ja nopeasti korjausmies saapui paikalle. - Oi minä olin niin paniikissa, kun näin tämän, voittehan te korjata sen? - Juu nämä ovat hommiamme ja saan sen kuntoon. Korjausmies vastasi.

Screenshot-125.jpg

- Sinulla on vähän vanha tämä talo ja remontin tarpeessa. Putkimies sanoi. Alexiaa nolotti sanoa, ettei hänellä ollut rahaa edes unelmoida remontista. - Juu tiedän, olen vain ollut niin kiireinen nyt ja en ole ehtinyt etsiä remontintekijöitä. Alexia vastasi. - Tiedätkö sinä jotain firmaa tältä alueelta? Alexia jatkoi. - Juu mainostan itseäni, mutta minnun on laitettava tämä kuntoon, ennekuin saat vesivaurion. Lähetän yhteystietoni sinulle niin jutellaan lisää. Putkimies sanoi.

Screenshot-126.jpg

Alexia jätti miehen hommiin.

lScreenshot-127.jpg

Hän meni valmistamaan illallista itselleen. Lorraine oli sanonut, että hänellä oli Alexialle tekemistä illaksi, mutta ei kertonut tarkemmin mitä he olivat menossa tekemään.

Screenshot-128.jpg

Kun Alexia tiskasi astioita huuteli putkimies olevansa valmis ja hana oli kunnossa. Ron Lee oli putkimiehen nimi se selvisi, kun Alexia tutki käyntikorttia. Alexia alkoi odotella Lorrainen tapaamista.

Screenshot-130.jpg

Illalla Lorraine lähetti tekstiviestin tapaamispaikasta ja Alexia löysi Lorrainen jonkinlaisen tehtaan edestä. Alexia kertoi hänelle putkimiehen vierailusta.

Screenshot-131.jpg

- No mitäs olet ajatellut minun pääni menoksi? Alexia uteli. - Me menemme puutarhakurssille. Lorraine hymyili. - Siis minne? Luuletko, että alan tunkemaan käsiäni multaan ja hoitamaan omaa kasvimaata? Alexia julisti nauraen. - Kyllä, sinä saat alkaa olemaan kuin paikallinen ja hevosta et kuitenkaan halua niin kasvimaa on sen vaihtoehto. Lorraine nauroi ja he lähtivät maa ja mittauslaitoksen tiloihin oppimaan uutta.

Screenshot-134.jpg

Seuraavalla viikolla oli kaunis sää ja Alexia päätti laittaa kurssilta saamansa siemenet maahan. Eipähän pääsisi Lorraine ainakaan nälvimään, häm ajatteli kyykkiessään maassa.

Screenshot-135.jpg

Kun viimeinenkin siemen oli saatu maan poveen, Alexian selkää jo särki ja hän totesi, ettei puutarhurina oleminen ole häntä varten.

Screenshot-138.jpg

Vapaapäivänään Alex lähti kaupunginkirjastoon lukemaan ja viettämään aikaa. Kirjasto on täälläpäin loistava paikka tavata uusia ihmisiä, oli joku Alexialle todennut. Alexia löysi romanttisen kirjan hyllystä ja alkoi lukemaan.

Screenshot-139.jpg

Myöhemmin hän halusi lukea sähköpostinsa. Hänellä ei ollut vielä varaa ostaa tietokonetta itelleen ja töissä ei kerinnyt surffailemaan. Alexia oli iloinen, että kaupunki järkkäsi ilmaiseksi kaikkia aktiviteettejä. Sähköposti oli kuitenkin täynnä vain tarjouskirjeitä ja matkatarjouksia. Pyh ihan kuin olisi ikinä varaa ostaa mitään noista, Alexia tuhahti ja sulki tietokoneen.

Screenshot-142.jpg

Hän päätyi juttelemaan mukavannäköiselle miehelle ja nolostui kovasti, kun luuli häntä huoltomieheksi. Mies naurahti vain ja kertoi työskentelevänsä roudarina yhdelle bändille. Alexialle myös selvisi, että mies oli naimisissa ja hänellä oli lapsia, joten iskuyritykseen ei kannattaisi ryhtyä.

Screenshot-141.jpg

He juttelivat Alexia työstä ja kaikesta mitä keksivät, he tulivat hyvin toimeen ja vaihtoivat puhelinnumeroita. Kun ilta alkoi hämärtää ja vatsat kurnimaan, piti lähteä kotiin päin. Mies lupasi soitella Alexialle, jos vaikka haluttaisi joskus hengailla yhdessä.

Screenshot-147.jpg

Syksy oli saapunut sateisena Riwerviehen, Alexia ihaili kaupungintalon edustaa mennessään töihin.

Screenshot-150.jpg

Työpäivän loputtua Alexian puhelin soi ja hän vastasi. - Alexia Frigues puhelimessa. - Hei täällä on Yuri Ivanov, tapasimme kirjastossa ja haluaisin kutsua sinut tämäniltasiiin naamiaisiin meille? - Hei, Yuri, emme tainneetkaan esittäytyä silloin, kiitos kutsusta tulen mielelläni.

Screenshot.jpg

Iltapäivällä Alexia suunnisti Yurin talolle juhlimaan. Häntä nauratti kun taksimies kysyi osoitetta ja Alexia vastasi ettei tiennyt, mutta Yuri Ivanovin talolle olisi matka. Taksikuski sanoi selvä ja lähti ajamaan.

Screenshot-2.jpg

Hän tapasi pari työkaveriansa ja he nauroivat toistensa asuille. Alexiasta hodariasu oli loistava ja hän pahoitteli ettei hänellä ollut aikaa panostaa omaan asuunsa. 

Screenshot-4.jpg

Alexia liukeni paikalta, kun näki nurkassa komean miehen ja paineli juttelemaan hänelle, He esittäytyivät ja eivät saanaat silmiään irti toisistaan. Alexia tunsi itsensä ihan pikkutytöksi eikä meinannut keksiä mitään sanottavaa.

Screenshot-7.jpg

he vain tuijottelivat toisiaan koko illan. Alexian polvet tuntui pettävän alta, eikä hän uskaltanut liikkua minnekään. Mies oli hurjan seksikäs ja sai Alexian ikävöimään miehen kosketusta.

Screenshot-16.jpg

Bileiden jälkeen ei ruokakaan meinannut maistua, niin ajatuksissaan hän oli. Hän toppuutteli itseään ja ajatteli, että miehellä saattaisi olla perhe tai ainakin tyttöystävä.

Screenshot-15.jpg

Koko yön Alexia uneksi miehestä, eikä olisi ihanasta unestaan enää halunnut nousta ylös.

Screenshot-19.jpg

Sunnuntai oli siivouspäivä ja kuuraaminen olikin oiva tapa pitää kurittomat ajatukset aisoissa edes jotenkin.

Screenshot-21.jpg

Alexia oli vielä yöpaidassa, kun hänen puhelimensa soi ja siellä oli Jon Lessen eilisistä bileistä, joka pyysi Alexiaa ulos. 

Screenshot-26.jpg

He tapasivat uimahallin luona ja Alex ihasteli Jonin autoa, Hän katsashti mieheen ja antoi mennä, tapahtui mitä hyvänsä.

Screenshot-27.jpg

Jon alkoi flirttailla Alexialle ja Alexia oli niin hulluna miehen olemukseen, että häntä ihan pelotti oma käytöksensä.

Screenshot-30.jpg

He katselivat toisiaan ja Jon sanoi " Olet tämän kaupungin kaunein tyttö ja halusim jo eilen kovasti suudellas sinua"

Screenshot-28.jpg

Alexia kumarsi eteenpäin ja heidän huulensa kohtasivat ja tuntui kuin koko maailma olisi pysähtynyt siihen paikkaan. Sydän pamppaili ja himo valtasi Alexia kropan.

Screenshot-34.jpg

He muhinoivat aikansa, kun mies alkoi vetää Alexiaa sisälle. Ei hän laittanut vastaan ollenkaan.

Screenshot-38.jpg

Vaatteet löysivät lattian nopeasti ja kumpikin paineli suihkukoppiin jatkamaan intohimoista rakkautta. Alexia ei olisi voinut enää olla onnellisempi.

Screenshot-43.jpg

Kiihkeän hetken loputtua he päättivät vielä uida. Mutta altaassakin he vain tuijottelivat toisiaan.

Screenshot-44.jpg

He kilpailiat veden alla ja viettivät mukavan iltapäivän kaksin uimahallilla. Sitten Jonin piti lähteä bändin harjoituksiin. Jon soitti bändissä Saint Lovers, joka oli kuulema todella suosittu täällä. Alexia ei tosin ollut siitä kuullut. Jon lupasi soitella.

Screenshot-45.jpg

Ja hän soittikin, he kävivät syömässä,

Screenshot-53.jpg

Ajeluilla Jonin upealla autolla.

Screenshot-51.jpg

Ja useimpina päivinä he päätyvät Alexian talolle pelaamaan ja viettämään aikaa.

Screenshot-50.jpg

Ja hyvin, hyvin usein he viettivät aikaansa vällyjen välissä, lehtikasoissa, suihkussa. Viikot vaan vierivät ja Alexia oli korviaan myöden rakastunut Joniin, häntä vain harmitti, ettei suhde tuntunut etenevän minnekään.

Screenshot-55.jpg

Eräänä päivänä Jon oli ostanut Alexialle kauniin mekon ja vei hänet parhaimpaan ravintolaan syömään, hän sanoi että olisi tärkeää kerrottavaa. Alexiaa jännitti kovin paljon, ja hän oli aivan varma, että Jon kosisi häntä. Ruokailu jatkui ja jälkiruuat tuotiin pöytään. Jon kertoi innostuneena, että hänen bändilleen on tehty koko simpallon ympäri keikkarumba. Siinä menisi yli vuosi ehkä enemmänkin ja heille on annettu talot Roaring heightsista. Jon kysyi, lähtisikö Alexia hänen mukaansa, lähtö olisi parin päivän päästä. Alexiasta tuntui kuin hänen maailmansa olisi romahtanut siihen paikkaan, hän kuitenkin piti päänsä kylmänä ja ilmoitti, ettei voisi lähteä. - Minut on juuri valittu hallitukseen  ja olen kirjoittanut sopimukseni tänne. Enkä minä ole mikään bändäri, joka jaksaa juosta miesten perässä pitkin maailmaa. Alexia sanoi. - Mä ajattelin, että sä irtisanoutuisit? Mulla alkaa olemaan niin paljon rahaa ja koko ajan tulee lisää, ei sinun tarvitsisi käydä töissä. Jon jatkoi. Alexia sanoi Jonille miettivänsä huomiseen vaikka tiesi jo vastauksensa, hän ei halunnut ravintolaan mitään erodraamaa.

Screenshot-54.jpg

Alexia kiitti Jonia illasta ja kauniista puvusta. Jon sanoi, että rakastaa Alexiaa, mutta siihen ei Alexia voinut enää vastata vaikka olisi halunnut repiä Jonilta silmät päästä ja karjua hänelle, että rakastaa häntä ja haluaa hänen jäävän tänne. He kuitenkin suutelivat ja Alexia sanoi soittavansa.

Screenshot-170.jpg

Alexia ei kuitenkaan soittanut Jonille, vaan seuraavana aamuna hän kirjoitti kaikki tunteensa paperille ja toivotti Jonille onnelista rundia bändinsä kanssa ja toivoi tämän löytävän itselleen rakkauden, koska Alexia ei häntä odottaisi.

 

 

Alexialla oli siis vain pikarakkaus, ei ole naisen elämä helppoa. =)

- Lithy-